Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Uvod

Tvornica betona

Betonska galanterija

Polaganje opločnika

Opći uvijeti prodaje i distribucije

Kako nas pronaći

Download PDF kataloga...


 
Tvornica betona i betonske galanterije
Uvod

A3 d.o.o. Tvornica betona i betonske galanterije Široki Brijeg, je poduzeće koje svojim korisnicima nudi proizvode i usluge takve kvalitete koja će zadovoljiti sve njegove zahtjeve uz smanjenje troškova i povećanja učinka i profitabilnosti poslovanja, uz stalnu motivaciju zaposlenih koji su glavni pokretači našeg uspjeha.

Stalno provjeravanje, nadzor ulaznih materijala i gotovih betonskih smjesa vršimo u vlastitom laboratoriju kao i analizu kvalitete građevinskih materijala, proizvoda i tehnologija koji vršimo u INSTITUTU IGH. Svi naši proizvodi zadovoljavaju deklarirane uvjete proizvođača i uvjete iz norme BAS EN 1338:2006 , BAS EN 1339:2005 , BAS EN 1340/AC:2008 pa se mogu koristiti za predviđenu namjenu. To nam omogućuje da ostvarujemo investiranje i ulaganje u stručni kadar i praćenje novih trendova u oblasti tehnologije, mehanizacije i materijala.


 

Strojevi kao i alati za izradu betonske galanterije su od Njemačkog proizvođača Masa-Henke, odnosno Kobra. Napravljeni su od visokokvalitetnog čelika koji omogućuje nepromjenljivost oblika betonskih elemenata uz ostvarivanje fantastičnih oblika, pravilnih i nepravilnih, raznih boja ali i odlične kvalitete i otpornosti na različite vremenske prilike.

Sav proizvodni asortiman opločnika je debljine od 6 cm. Lako se postavljaju na pijesak (4-8). Također se lako podižu u slučaju eventualnih radova ili oštećenja. Podnose opterećenja intenzivnog prometa, ne klizaju se i uljepšavaju svakidašnji prostor.

Završna obrada kod betonskih opločnika može biti: glatka i "štokana (pjeskarena)". Kod obadviju obrada koristi se kvarcni pijesak s tim da se kod "štokanih (pjeskarenih)" dodaju granitna zrnca u boji.

U završni (fini) sloj dodaju se također prirodne boje koje ga čine estetskim lijepim i prilagodljivim svakom prostoru.
Svi naši betonski opločnici, travni elementi kao i rubnjaci, su otporni na mehaničke udare, habanje, mraz i sol, tj. na sve vremenske uvjete i zadovoljavaju vlačnu čvrstoću utvrđenu cijepanjem i silu po dužini loma.


 

Copyright © A3 d.o.o. Široki Brijeg / Split - Sva prava zadržana • Pravne napomene • Web by MARIVA.NET
- Politika kvalitete, sigurnosti i zaštite zdravlja na radu A3 d.o.o. Široki Brijeg
- Politika kvalitete društva A3 d.o.o. Split
- Politika privatnosti A3 d.o.o. Split
- Izjava o povjerljivosti
- Zahtjev za promjenu podataka
- Društva A3 d.o.o. Široki Brijeg i A3 d.o.o Split su u postupku uvođenja standarda ISO 9001 i OHSAS 18001.