Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Uvod

Tvornica betona

Betonska galanterija

Polaganje opločnika

Opći uvijeti prodaje i distribucije

Kako nas pronaći

Download PDF kataloga...


 


Tvornica betona i betonske galanterije
Glatki (kvarcni) opločnici

Sve vrste opločnika iz našeg proizvodnog programa imamo  u „glatkoj“ varijanti.  To je tehnologija dvoslojnih opločnika gdje se pružaju velike mogućnosti u tretiranju završne površine, a sami fini glatki sloj se dobiva miješanjem kvarcnog pijeska i prirodnih boja što površinu čini ujednačenom i jako lijepom.


QUADRO i KOCKA (10x10)
Karakterizira ga jako jednostavna ugradnja i u samoj kombinaciji s više boja prilagođen je prostoru i dinamici, na kreativan i domišljat način. Jednostavan oblik, jasne i uredne linije pružaju otpornost prema opterećenjima kojima su izloženi kao i veliki broj varijacija u samoj izvedbi i ugradnji bilo staze oko kuće, dvorišta, okruženja bazena kao i garažnih prilaza.

 


CLASIC (20x20), PRAVOKUTNIK (20x10) i KOCKA (10x10)

Međusobnom kombinacijom ova tri opločnika nudi se bezbroj mogućnosti slaganja kao i atraktivna rješenja i dojmljiv izgled okoliša bilo da se radi o trgovačkim centrima, šetalištima, školskim igralištima, vrtićima.

 


PLOČA (40x40)

Klasični, urbani, s pravilnim ravnim rubovima, vrlo otporni betonski opločnik koji se preferira postavljati na često korištene površine. Ima veliku nosivost, precizan sistem utora koji ga čine jakim i nepomičnim., Svoju primjenu nalazi na šetalištima, stazama oko kuće, dvorištima, garažnim prilazima.

 


ROMANICA
Antički, rustikalni betonski opločnik atraktivnog designa i neodoljive forme. Ovaj opločnik s kombinacijom tri različite veličine svojim valovitim rubovima i velikim fugama se izvanredno uklapa uz stare i povijesne građevine, gradske trgove, staze oko kuće, garažne prilaze.

 


PETEROKUT (BISKUPSKA KAPA)

Profinjen i iznimno elegantan betonski opločnik s minimalnom fugom za one koje koji vole lijepu kombinaciju boja. Njenu primjenu vidimo u kombinaciji s Pločom (40X40), Clasicom (20X20), Pravokutnikom (20X10) i Kockom (10X10). Kombinirana forma čini ga jednostavnim, a opet jednostavan oblik pruža velik broj varijacija u slaganju. Svoju primjenu nalazi na izrazito frekventnim i jako opterećenim površinama. Namijenjen je onima koji žele nešto više od svog okoliša, trgovačkog centra, okućnice, okruženja bazena, terase.

 


ŠESTEROKUT

Ugradnjom ove vrste opločnika, njenom kombinacijom više boja moguće je formirati mnogo raznih tijela i oblika te sliku okoliša dodatno oživiti i učiniti je otmjenijom, čineći uređenje prostora kreativnim i domišljatim. Njegovu primjenu nalazimo kod uređenja terasa, vrtnih staza, šetalištima.

 

 

Copyright © A3 d.o.o. Široki Brijeg / Split - Sva prava zadržana • Pravne napomene • Web by MARIVA.NET
- Politika kvalitete, sigurnosti i zaštite zdravlja na radu A3 d.o.o. Široki Brijeg
- Politika kvalitete društva A3 d.o.o. Split
- Politika privatnosti A3 d.o.o. Split
- Izjava o povjerljivosti
- Zahtjev za promjenu podataka
- Društva A3 d.o.o. Široki Brijeg i A3 d.o.o Split su u postupku uvođenja standarda ISO 9001 i OHSAS 18001.