Warning: mysql_pconnect(): MySQL server has gone away in D:\Domains\a3-doo.com\wwwroot\Connections\cnDB.php on line 9
A3 d.o.o. za graditeljstvo i projektiranje Široki Brijeg - A3 d.o.o. za građenje i trgovinu Split
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Uvod

Tvornica betona

Betonska galanterija

Polaganje opločnika

Opći uvijeti prodaje i distribucije

Kako nas pronaći

Download PDF kataloga...


 
Tvornica betona i betonske galanterije
Opći uvjeti prodaje i distribucije

  • U bilo kojem trenutku kupac može putem naših telefonskih linija ili web-a, dobiti informacije kako o proizvodnom programu koji nudimo, tako o uvjetima prodaje, isporuke itd.

  • Robu može naručiti fizička i pravna osoba. Fizička usmeno i pismeno, s tim da kod usmene narudžbe prodavač pismeno pravi narudžbu koju kupac ovjerava potpisom. Pravna osoba robu naručuje ovjerenom pismenom narudžbom.

  • Roba se fakturira prema važećem cjeniku uzimajući u obzir proizvodne boje i rabate koji ovise o količini robe. Paritet cijene je fco „A3“ d.o.o. Tvornica betona i betonske galanterije Široki Brijeg.

  • Fizičke osobe robu plaćaju po predračunu prije isporuke, a pravne osobe koje s „A3“ d.o.o. imaju potpisan Ugovor, sukladno odredbama i uvjetima iz Ugovora ili također po predračunu prije isporuke.  

  • Roba se doprema na EURO paletama (120cm X 80cm) i obavijena je kvalitetnom folijom ili zaštitnom trakom s logom naše firme. Palete se naplaćuju po cjeniku i prilikom vraćanja istih bez ikakvih oštećenja, vraćamo novac u njihovom iznosu.

  • Roba se može isporučiti u vlastitoj režiji kupca ili u našoj, s tim da isporuku obavljamo na dogovorenu adresu kupca po određenom cjeniku.

  • Za svu kupljenu robu dajemo 2 godine garancije na kvalitetu od dana kupnje, s tim da  kupcu uz otpremnicu možemo priložiti tehničku deklaraciju i dokaze kvalitete.

  • Reklamacije na eventualnu oštećenu robu prihvaćamo u roku od 20 dana od dana isporuke, a na količinu utovarene-isporučene, u trenutku isporuke. „Bjelkaste mrlje (Vapnenačke)“ nisu uvjet reklamacije jer one nastaje kao uzrok fizikalnih i kemijskih procesa. One vremenom obično ispare, a u slučaju tvrdokornih mrlja mogu se odstraniti sredstvom za odstranjivanje cementnih mrlja.

  • Dozvoljavamo i povrat robe, s tim da kod povrata, roba mora biti propisno složena na paletu, zaštićena folijom i dopremljena na naše skladište, a iznos vraćene robe će biti umanjen za 20%.


 

Copyright © A3 d.o.o. Široki Brijeg / Split - Sva prava zadržana • Pravne napomene • Web by MARIVA.NET
- Politika kvalitete, sigurnosti i zaštite zdravlja na radu A3 d.o.o. Široki Brijeg
- Politika kvalitete društva A3 d.o.o. Split
- Politika privatnosti A3 d.o.o. Split
- Izjava o povjerljivosti
- Zahtjev za promjenu podataka
- Društva A3 d.o.o. Široki Brijeg i A3 d.o.o Split su u postupku uvođenja standarda ISO 9001 i OHSAS 18001.